KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, September 12, 2014

TEPUNG GOMAK .. ingt leh wangi smp bile ka?

 
salam uols..
 
haaaa ni kisah mlm bile tah .. anak dara ni mmg pantang kalau balik umah toki sah dia akan crik 'baby' dia phtu sure akan capai pempers.. dia ckp 'baby yak'..
lantak le dik , janji bahagia..
 
phtu kalau dia dh boring, mule la dia kacau toki dia yg tgh syok layan blog (haaa abah aku pun layan blog ocey , tp blog politik la) ..phtu kompom abah aku serabut cz amni xabis2 kacau dia.. last2 dia kasi bedak kt anak dara tu..
 
dah le bg bedak lelaki , pening aku bau nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... huhuhuhuh 1 rumah berbau tau.
 
then start le projeck dia..

 
nampakkkkkkkk??//
 
abis leeeee muke baby dia.. phtu dia sapu plak kt muke dia..
 
di sebab kan aku pening2 lalat ngn bau bedak jantan.. lps dia puas main smp abis 1 btl bedak tu .. terus aku mandi kan dia ngn baby dia skali .. bior le dia main buih sabun dlm tab mandi dia puas2.. baru wangi ..

8 comments:

  1. hehehe.. mmg nampak sgt dah ciri2 ke'kakak'annya tu :)

    ReplyDelete
  2. anak aku pulak alana tu..ritu pengasuh ckp..dia main bedak smpai abis satu botol..hahaha..ni amni main ni abislah lau dpt adik dibedak2 kan nye nti hehe

    ReplyDelete
  3. Kalau ade adik nie mesti kakak mithali..mau adik wangi je 24jam..hehe

    ReplyDelete
  4. salam tuan tanah.. tahniah anda ada blog yang menarik.

    jemput blogworking
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete
  5. Comelnye dia...ikut mama ye.. He he.

    Salam kenal ye..

    ReplyDelete
  6. Hheee, penuh ha..
    Memang bermandi bedak ni :D

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah