KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, September 25, 2014

YEYYY DAPAT CAKE & HADIAH


 
 
 
Assalamualaikum uols..
 
walau tody bekerja dirumah tp lemau plakkk nk menaip kt blog ni.. dh le ujan ni, dap nye kalau dpt tido ngn anak dara.. huhuhhhu
 
haaa ni kisah mlm kelmarin .. aku kan krja dr umah .. ms tu lps maghrib la, kebtlan adik aku yg cikgu tu xpi keje, kwn dia ganti dia haritu.. so dia melepak le ngn aku kt umah , weols x kuor g mana2 pun cz ujan ..
so masa tgh lepak2 lepas mgrib tu , aku ni ala2 cm nak trtido dh .. ttibe adik aku yg cikgu tu pangil amni.. ms tu amni tgh makan nasi ngn ayah dia kt dapur..mmg dia wat dek je sapa2 pangil dia ..
 
aku dgr lg adik aku pangil amni, ehhhh adik aku ni dh kenapa plak .. dh le dok diri dpn pintu umah .. pelik jgk aku, last2 aku g ambik amni kt dapur ..kire angkt je dia terus bwk g ruang tamu.. tup2 aku nmpak kek dr jauh .. laaaaaaaaaaaaaaa adik2 aku ni dok wat suprise kt amni ke...

so diorg siap tutup lmpu ruang tamu , so just nmpak lilin.. amni trcengang2.. bile on lampu , kitrg ramai2 nyanyi lagu besday .. amni tetap blur2, smpkan lum abis lagu lg dia dh tiup lilin kek .. wakakakakakak lawak, aku ada rakam video tp cm susah je nak tepek kt blog ni.. so xyah lew tepek yep ..
bile lagu dh abis, kitrg tepuk tgn .. dia dk tgk tgn dia , cz tgn dia kan penuh nasi (tgh makan nasi kut ye pun) so nak tepuk pun xleh .. lps nyanyi aku ltk dia balik kt dapur, dia smbg mkn nasi balik ..

abis je makn nasi , dia dtg kt kitrg .. adik aku beli KFC , kek choc yg sedapppp ..and adajgk gift2 .. siap akil pun dpt jgk, tunang adik aku yg bg ..

amni dpt set mak up and barbie
akil dpt set alat tulis BEN10..

melayan hadiah je la diorg mlm tu .... 
 

4 comments:

  1. hepi besday amni.. semoga membesar dengan sihat dan menjadi penyejuk mata ayah & ibu ye.. eh bile benornya besday amni ni.. ?? kikiki lupa lak..ingat sebulan lepas my amni jek..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...seronoknyaaa dapat hadiah ye..:-)

    ReplyDelete
  3. Salam Zura; sedih bila dapat tau pasal zura..semoga cepat sembuh ye... hati ni merintih2 nak pegi melawat zura.. tapi x tau macamana.. semoga Allah berikan penyembuhan pada zura.. doa ku sentiasa mengiringi Zura.. Ya Allah kau selamatkanlah sahabatku Zura..

    ReplyDelete
  4. zura..get well soon ok..miss you :(

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah