KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, November 24, 2014

JEJAK KASIH | KETEMU KAWAN SEKOLAH

 
Assalamualaikum uols..
 
nak story cite last weekend, mmber sekolah ajak dtg rumah dia cz adik bungsu dia kawin ..
 
memula aku pk cm malas nak pi, cz bkn sihat sgt.. tp pk kan kwn dan dah lama sgt x jmp , haku pun gigih laaaa.. dh sebab kan kt 2bln x dressing lawo2 phtu x make up, aku rs kekok le plokkkkkk.. last2 tepek2 basic je la..
 
ni kire geng rapat , tp x ckup korum .. sume pikul baby.. Aku ??? emmm baby beso ado le..
 
 
penampilan pertama lepas kt 2bulan sepi kan ..
 
abaikan muke pucat lesi ku .. jubah yg ketat dlu dh jd longar sgt2 dah ..
 
 

No comments:

Post a Comment

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah