KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, November 25, 2014

KASIH SMP KE SYURGA

 
Assalamualaikum sume ..
 
morningggg...
 
next week aku mybbbbb dh kne msuk opis, aduyaiii cmner le gaya nye tah .. aku hrp2 dpt le smbung kje dr rumah smp thn dpn (MY WISHHHH fuh fuh fuhh moga makbul)..
 
bkn malas pi kje, tp kesihatan x membenarkan.. kalau x umah ni agak2 x selesa leh baring kejap.. kalau kt opis tu , ngn pikul beg laptop.. kang nk baring kt mane plokkk .. kang sakit ke susah kan kwn2 .. mcm2 ku pk kan ..
 
bebalik pd gambar... xtau nape sejak2 ni aku sebak bile tgk dua beradik ni manje2 ..
 
akil mmg sabar melayan kerenah adik nye .. siap layan main suap2 ,walau pun xde mknan dpn mato ..
 
 
semoga kasih syg antara diorg akan smp ke syurga..

3 comments:

  1. Sweet sgt..

    Insyallah zura.. mula2 msuk keje lps pulih sakit mmg blur n mcm2 rsa. Lya aritu..byk ambk ct lak lps start kerja sbb perubahan persekitaran dgn body kt y masih.lemah... time rsa sihat pegi keje. Mujur majikan memahami. Kiranya sebulan gak nk blh ke OK semula tu. Lya pom doakan moga dipermudahkan utk zura..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu le Lya , mmg kne take slowly2 kan .. ni nasibbaik leh kje dr rumah .. tp xde wat kje apa pun cz ada dak intern buat kan .. nw cm makn gji bute je.. ni plak kne gstrik dh 2hari .. adoyaii

      Delete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah