KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, November 24, 2014

KISS PROOF

 
Asalamualaikum uols..
 
today disebab kan tenet slow cm siput vavi, aku layan blog ar dlu .. jenuh nak bukk fb ..
 
uols .. sure uols penah dgr psl KISS PROOF ni kan kan kan , fenomena lipstik nelopak pakai tu kan kan .. aku ado le terrrrbeli(TERRR kann) cz muroh dpt rm20 tuk 3pcs.. saje2 le aku try2 beli dlu wrna choc, pink ngn meroh ..
 
 
 
bile smp kt rumah , mmg teruja la kan .. lawo2 ooooo wrna dia, mule la aku tepek kt bibir ku even masa tu x mandi lg bahahahhahahah..
 
tapi bile aku padam , alamakkkkkkkkkk masalah le pulak, warna dia x hilang weh, jenuh aku tonyoh ngn sabun .. susah sgt2 nak ilang .. aduyaiiii ..
 
review aku le, kalau tuk org2 Islam ni kne la hangkut makeup remover.. tp tuk aku lipstik ni sgt x sesuai kt aku cz aku jenis malas angkut make up remover ke mana2... kang nk solat cmner?
 
kebetulan adik aku g jln2 kt VIVA cheras ni, guardian wat sale kt lobi.. lipstik revlon rm10 sebtang, aku suh dia beli 3 terus.. haaa baru rs ok .. cz senang nak wipe even ngn air je..

3 comments:

  1. sbb tuh la namanye kiss proof..wakakakakaka

    ReplyDelete
  2. meh jual kt ambe lipstick tu bleh?? mana mau beli? nak carik ni lipstick yg thn lama camni..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah