KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, November 25, 2014

MASKOT MD DI LAKE VALLY BTHO

 
Assalamualaikum sume..
 
#balingbelakang ihihihihihihihi..
 
ni cite last weekend, lpas aku g majlis kawin adik kawan aku .. kbtlan dh ptg, aku ajak jap pak ajil g big eaon nak beli brg2 keperluan aku .. jln cm siput sedot je aku , x leh jln lelaju ..
 
phtu alang2 dh ptg, pak ajil ajak lepak kt lake vally .. aku ikot je la pasl dh alang2 kuor kan .. dgn berjubah le aku melepak .. kui3..
sian kt anak2 , dh lama xlayan kehendak diorg .. ibu nye x sihat kan ..
so g lake vally ni aku bior dua2 main sdiri .. lantak korg le nak main hape, janji jgn pi dkt tasik sudah ..
 
aku perhati dr jauh skit la.. cz xleh nak diri lelama, tp bile tgk org makin ramai x sedap plokk ati aku.. so aku diri je la dkt2 ngn diorg .. walau aku rs sengal2 pinggang tp aku gigih jgk .. kalu anak ilang cmno kan ..
 
tup2 aku nmpak something beso dr jauh, makin lama makin dkt .. laaaaaaaaa rupenya maskot MB... MB baru bukak kt btho ni .. leh try kan ..
aku suh amni salam , memula dia cm berani .. tp bile maskot tu hulur tgn dia lari kt aku ..
 
 
tapi bile maskot tu blah , dia tarik kain aku suh ikut.. aku ikutttt je laaa, dia cm berani2 takut gitu ..
 
 
bile maskot tu dh blah , diorg continue main balik smp aku lenguhhhh ..
 
 
 

2 comments:

  1. kami udah makan kt MB ni.. heheh.. awal2 bukak aritu.. kalo amni ku nampak maskot ni takut jugak kot.. aritu dgn badut pun takut..

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah