KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, November 19, 2014

TAMAR COCOA | DEALER CHERAS & KLCC AREA





 
Asslamualaikum sume..
 
dh lunch ke sume..???
 
ni ha , daku baru try minuman coco keluaran bumiputra ni .. memula dlu mmg penah nmpak org jual online, tp x ambik port sgt psl setia ngn MILO .. tp disebabkan MILO harus diBOIKOT phtu MAHAL plak tu .. aku terus berpaling tadah .. bahahahahhahaha ..
 
saje try beli 1.. memula rasa , emmmmmmmmmmmmmmmmm nyaman nyaaaaaa... sedap wehhhhh, xcaya kne le beli..
 
RM 21.00 sahaja
 
 
mmg x tipu .. dan yg best x sembelitttttttttt cm minum milo, myb psl ada kurma.. and xyah cmpur gula pun.. dh manis2 buah dah .. sgt sedappp ..
 
area2 cheras leh roger2 diri ku ..
 
wt masa ni aku kje dr rumah , so tuk cheras leh arrr nk cod .. bln dpn baru keje .. so area klcc tu leh le nak order nnt ..
 
wasap 0123084506
 

2 comments:

  1. Hari tu tru cari kt ganu xdok plok.ni duk kelate n pantang ni susah l ank gerak g cari ni. Tunggu husband balik weekend la mintak dia carikan. Menarik kan zura. Hany pn xmau amalkn milo sgt sbb sembelit.naya weh tgh pantnag sembelit ni.

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah