KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, December 1, 2014

AKU KENE KUAT KAN HATI

 
 
 
 
 
kalau kwn2 lama yg dh kenal aku, aku seorg yg bkn mudah nak lupe kwn .. dlu2 zmn bujang lg la.. kalu aku ada no tepon sorg tu,aku akan simpan smp berthn2.. pernah dh 10thn aku call no kwn aku tu balik, suprise dia cz aku still ingt no tpon rumah ayah dia, kebtlan dia balik kg masa tu ..
 
tp sejak aku rs aku x diingtati aku kuat kan semangat tuk elakkan dr tgk bukutepon tu .. aku nk tgk ada x kwn2 yg ingt aku, mmg ada yg ingt ..syukur alhamdulillah ..
 
cume kwn2 yg baru2 ni ada jgk perangai sory to say cm 'sampah' dh kt berthn jgk aku bersabar ngn perangai dia walau aku tau dia smp dh tikam aku dr blakang.. tp aku saba jgk .. cume sjk2 aku dlm sesi pemulihan kesihatan ni, dia cm x paham2.. tetap jgk bg masalah kt aku even benda tu kcik .. so aku rs its time to give her a new life .. biar la dia dgn hidup dia, aku doa kan dia dpt kwn yg lebih baik dr aku ..
 
ada jgk kwn yg buang aku cz of aku nasihatkan dia tuk bertudung, sbb ms tu dia risau umur dh bnyk tp x kwin2 lg.. mne idok nye, dlu elok2 bertudung dia buang .. phtu berclubbing plak , aku sdiri suprise.. mungkin lps aku kwin aku xdpt jd kwn baik tuk dia.. so bile aku ajak dia ubah ke arah kebaikan , dia terus buang aku .. alasan dia, dia ckp mati lambt lg.. smp skng dia still free hair, en somi dia x kasi dia bertudng.. bile aku tgk fb dia, aku sedih .. sgt2 sedih cz aku rindu kami yg dlu .. tp pe kan daya, aku redha pergi nye dia pd kwn2 yg lebih baik dari aku ...
 
 
(tibe2 ter'emo' plok kan) 
 

2 comments:

  1. alahaiiii..nie la puncanye ye..sabau ye zura..

    ReplyDelete
  2. kt dlm dunia ni mcm2 perangai kwn2
    nasib dpt kwn yg cukup memahami dan terima apa pendapat kita baik buruk segala

    iols percaya yg kwn uols tu sure rindu kat uols w/pun dia dah buang uols tu ha hehe

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah