KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, December 11, 2014

BILE POJEN MELANDA

 
 
Assalamualaikum sume
 
'Aigooooo...aigooooo,nannanana aimooooo' ....
 haaaa gitu la ala2 nyanyian dak tonet #amnikhairina .. gewammmm dgr dia n yanyi, rs nak geget2...

 kelmarin nmpak sliper FROZEN ni kt big eaon btho, haaa mmg dia gedik le nak... cute jgk , so ibu dia cair... tup2 anak teruna tny 'tuk
#akil xde ke?'... aikk nk pojen jgk ke..adehhhh
 
 

10 comments:

  1. adik nak....abg pon nak la jugak ibu..hahahhahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann .. haros le belikan jgk .. tp sliper plain je

      Delete
  2. Mesti la abg xleh tgk adik dpt..mesti la nak jugek..hahah..

    Time mek nnt xtau la ape yg die obses..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus le kan ...

      tunggu arrr nnt bile mek besa.. sure ada benda yg dia sgt suke

      Delete
  3. lorr pojen tu frozen ke
    aku jenuh la pikiaq ape td hahaha
    anak2 aku pun ari2 pojen pojen pojen penin dah weols haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cehh .. pe la ko ni ..
      aku pun memula x paham masa amni sebut AIGOOO .. rupenye LET IT GO .. pojen2 tu paham je jgk..

      Delete
  4. kecik-kecik pon dah pandai frozen jugak yer diyer..memang bebudak tengah demam frozen sekarang nie..anak aku pon pantang tgk frozen..dr beg baju seluar sampai ke kasut semuanya nak frozen..aku jual baju frozen laku keras..kejap jer sold out..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibbaik ko jauh , kalau x ... ngn aku skali borong sama

      Delete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah