KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, December 19, 2014

MORNING GLORY

 
Assalamualaikum uols..
 
bz btl leeee 2minggu ni, dak2 opis mintk tlg kje diorg .. aku ok je, tp yg X BEST nye bile LAST MINIT phtu kabut2 la nak suh wat cpt.. nak je aku jwp 'kalau paksa2 org nak cpt wat sdiri'... kannnnnnnnnnnnnnn
 
dh tau every month ada closing , update la masterlist daily.. aku xsuke wat kje last minit, cz xnak kabut2.. semak otak tau ..
 
dah le nk cpt, phtu x ajar A-Z cmner nak buat .. so aku ni trhegeh2 la refer cth yg b42 tu ... kan ke lg lambat ..
 
emo plak aku pepagi ni jemahat ni .. minum tamara coco lg best ..
 
 
 

1 comment:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah