KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, December 22, 2014

MUSIM DEMAM BATUK

 
Assalamualaikum sume..
 
lama plak rasanye x update blog ni .. bz uols..
 
nak update psl anak dara tonet2 ni .. ttibe je last week demam panas, b4 tu rsnye dia kne mrh ngn ayah dia psl x nak pakai pempers, tup2 demam .. dh cm kebetlan plak , aritu toki mrah pun demam jgk tp xle teruk .. ni kire manje btl la kan , xleh kne mrh skit.. kne mrh je demam .. alahaiiii anak ..
 
tp kali ni demam mmg kuat le kt 39 jgk la .. risau jgk aku , dlm kul 3ptg terus ambik dia kt umah bbysiter, phtu pi klinik.. tongsil dia agak bengkak , mmg compom panas dlm le tu .. tp syukur le anak dara ni sgt senang makan ubt, x smp 2min dh settle makan 3jenis ubat .. laju le jgk kan ..
 
bile dia demam kuat ni mule le peel merengek dia mari, kdg2 geram jgk .. tp bile pk dia sakit tu, aku redha je la xtido malm dok jga dia ..
 
 
 
today demam dh ok le .. alhamdulillah , tp batok2 ado lg .. kne kasi minum air barli suam lg dan lagi ..

1 comment:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah