KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, December 4, 2014

NILE.COM.MY

 
Assalamualaikum sume..
 
haaaa berbunge2 ati ku smlm cz parcel yg ditunggu smp.. xsangka jgk laju penghntaran nye..
 
aku beli hbeg kat NILE
 
memula aku nmpak ada sorg ni jual kt fb , dia bg less dlm rm2 ..emm cm x berbaloi plak cz hrga kt rm60+ xde brand plak tu...aku suh tgk beg lain, smp ke tody dia x rply2.. malas le.. then tah cmner nmpak iklan liplap2 kt tepi fb .. eh ehhhh sama yg aku nak , tp hrga rm30+.. hape lg, gamble je aku beli..
 
 
masa GDEX ni anto, trkejut jgk .. ehhhh besa nye beg, aku tgk dlm web kcik je.. lg le berbunge2 hati ini.. aku bukak terus le, tgk kualiti not bad. Dah le aku ni mmg fussy bab2 hbeg ni, tp yg ni aku terimaaaaa..
 
mama aku kt 10x try depan cermin ocey .. risau plak aku bahahahhahahahaha..
 
pelagi, pi terjah.. mostly item2 dlm web tu murah2 .. selamat TERbeli 
 

5 comments:

  1. nile nie kan kalau masuk kompom tergoda..bile tergoda kompom terjebak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. :P sileeee le trjahhh wahai pasya... anda akan TERRjebak punye

      Delete
  2. hahahahh memang nampak mama ko dah macam tergoda tu beb..kikikikik....cantik tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun rasa gitu , tp ku diammm kan je.. nnt nak bkk web tu suh dia pilih sdiri

      Delete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah