KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, December 17, 2014

ONE OF MY HOBBY | HANTARAN

 
Assalamualaikum everybody ..
 
sihat x ? lama plak x update cite2 kan , sorry ye .. aku dh start wat JD lain skng ni , b4 ni agak relax la jgk , now bnyk sgt ..
 
saje nak update hasil karya aku .. one of my hobby yg now dh jd side income plak ..
 
ni aku wat tuk cousin aku , dia kwin bln bape tah .. bahahahha lupe la uols .. ms tu agak short term la jgk, sibbaik laaaaaa bunga telur aku x kene wat , kalau x mmg aku x terima dah .. cz aku jnis x suke wat kje last minit , kalau dh tau montah nak kwin tu baik beli brg siap2 phtu pass kt aku .. haaa , baru le aku leh deco smbil fikir .. cz kdg2 aku ni on the spot leh bertukar deco2..

 
 
 
ok x???
 

3 comments:

  1. kretip bebenau..tgn ku pengkau..kalau buat xtau ler ape jadik ngan hantaran nie...hahaha

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah