KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, December 26, 2014

#PRAYFORPANTAITIMUR

 
 
Assalamualaikum sume..
 
dari smlm lg hujan x benti2 kt cheras ni .. sejuk btl..
 
 
dlm sejuk2 tu tingt kt kampung .. kuala Tganu ngn Kuala Pahang.. dua2 air naik , tp alhamdulillah x seteruk kt Klantan ..
 
hari2 doa semoga air kt Klantan surut cpt2.. dh bape hari air tinggi ,sure ramai dh trputus hubungan sure batt hp or p.bank dh out kan .. nak cas kut mne plok kalau dh air dok keliling.. kalau ada pun, sure berebut2 sume nak cas..
 
Ya Allah, semoga kau permudahkan bantuan tuk mereka2 yg terlibat ..
 
 
 
** agak2 sgt x perlu tuk masa ni kan ??
 
 
 

4 comments:

  1. semoga Allah lindungi mereka2 yg terlibat..

    rasenye konsert nie dh dibatalkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameen .. smlm tgk gmba yg kt Tesco mmg pemurah rakyat2 msia ni .. bnyk sumbang2an ikhlas di terima ..

      bagus la , bnyak gak konser2 dh batal ...

      Delete
  2. semoga semuanya selamat..amin.. #prayforMalaysia

    ReplyDelete
  3. banyak musibah terjadi kat malaysia tahun 2014..
    harap 2015 menjanjikan kebahagiaan buat kita semua...amin...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah