KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, February 26, 2014

AGEN KEK CHEESE LELEH DI CHERAS and KLCC Area


Salam uols.

aci tgk2 dlu gamba ni yew... 


Amacam ????

terliuq x? hehehehehe best kan kan kan .. 

nak ke? aci je nak order... kalau mau leh wasap no aku tu .. 

harga murah je beb .. 

nak COD time weekdays kt CHERAS OR KLCC ye..

kalau tmpt2 lain tu weekend la, and min 2bekas baru ku anto if luor dr cheras..

RM 15.00 / BEKAS BESAR RM35.00.
~CHOC
~VANILA
~PANDAN
~LEMON
~STRAWBERRY
~Tiramitsu

RM18.00 / BEKAS BESAR RM45.00
~REDVELVET

ada jgk dlm bekas beso lbih kurg 1kg ..

 
 
 
murah jewwwww... 




Tuesday, February 25, 2014

THE MILK STORY | LUNATOTS


Assalamualaikum sume.. 

saje nak share aktiviti harian skng ni .. 

skg ni Amni khairina dh msuk 1tahun 5bln, alhamdulillah susu bdn lg.. and still ada lg susu bdn walau x meriah ms amni bwloe 1thn dlu .. skng ni ngn Shaklee, kdng2 aku ingt aku ambik.. kdg2 aku lupe wakakakakakk tp mostly aku lupe ar.. 

tp sejak2 anak dara dh makin kuat nyusu ni, kena la makan something tuk by up susu bdn aku ni .. lg2 aku ni mmg kalau time keje tu sgt2 la bz nye.. so kebtlan kedai LUNATOTS dkt ngn umah, balik dr keje aku singah je if dh abis stok..borong la produk 
THE MILK STORY

aku suke dia nye DATES (kurma, tiramitsu & halba) dap oooo .. time2 bz tu, leh je ngap2. aku pun ada minum dia nye double choc drinks, mmg sedap .. skng ni ada drinks yg terbaru dia ada tmbhan collegen .. cookies dia pun aku sgt suke, time ms susu mmg x kuor setitik pun dlm 1 hari tu , time tu mingu ke 3 pose.. oooo nangis ooo .. balik keje terus terjah lunatots.. aku makan as di sarankan , alhamduluillah meriah balik susu bdn. 

so sapa2 nak mintk tlg aku beli kan pun bley aje.. aku pun dh jd ahli. 



ms aku beli ni, ramai kwn2 opis kirim.. alang2 tu aku jd ahli , dpt plak buku ni ..mmg syahdu ooo baca kisah ni , tingt plak kisah TALIB (adik ipor MOON).. susah nk jmp lelaki aka suami yg cmni ..sob sob..

Monday, February 24, 2014

Tarikh Uji Bakat Kilauan Emas 4 Syarat Dan Penyertaan 2014 | PAK AJIL SENTAP




Program realiti nyanyian terbitan Astro Prima iaitu Kilauan Emas untuk musim keempat (4) diteruskan dengan “Pencarian Otai Masih Berbisa” untuk musim baharu ini
Kepada yang menepati syarat ditetapkan jangan melepaskan peluang untuk menyertai sesi ujibakat dan inilah masanya untuk menonjolkan bakat yang sekian lama terpendam





TARIKH UJI BAKAT KILAUAN EMAS 4 SYARAT DAN PENYERTAAN 2014
Syarat-Syarat Penyertaan Kilauan Emas Empat (4)
Terbuka kepada penyanyi solo lelaki dan solo wanita sahaja
Warganegara Malaysia atau Singapura
Berusia 40 tahun ke atas pada 1 Febuari 2014
Tidak pernah merakamkan album dalam tempoh 5 tahun dari tarikh ujibakat
Tidak pernah menjadi finalis Kilauan Emas musim 1, 2 & 3
Pendaftaran terbuka kepada 300 peserta terawal sahaja
Pendaftaran dibuka mulai jam 8.30 pagi
Peserta dikehendaki membawa 2 keping gambar berukuran 3R dan Salinan Kad Pengenalan atau Pasport
Peserta digalakkan membawa minus one dan alat muzik sendiri sekiranya terpilih ke peringkat seterusnya
Tarikh dan lokasi Ujibakat Di Seluruh Malaysia adalah seperti berikut
TarikhLokasi
8 Februari 20141Borneo HyperMall,Kota Kinabalu, Sabah
15 Februari 2014 Hills Shopping Mall,Kuching, Sarawak
22 Februari 2014Berjaya Megamall, Kuantan, Pahang
1 Mac 2014Berjaya Waterfront Mall,(dahulu dikenali sebagai
The Zon Mall) Johor Bahru, Johor
8 Mac 2014Megamal Pinang, Seberang Perai, P.Pinang
15 & 16 Mac 2014 SACC Mall,Shah Alam, Selangor

Untuk mengetahui atau memilih senarai lagu wajib semasa ujibakat sila layari laman web rasmi Kilauan Emas 4

Difahamkan Kilauan Emas keempat menawarkan hadiah lumayan berupa wang tunai berjumlah RM100,000, sebuah kereta Toyota Camry 2.0E bernilai RM150,000 beserta trofi, sumbangan Astro untuk Juara
Manakala Naib juara bakal membawa wang tunai RM50,000, sebuah kereta Nissan X Gear bernilai RM85,000 dan trofi
Tempat ketiga dan keempat masing-masing membawa pulang RM30,000 dan RM15,000 beserta trofi






*** salam uols.. 

sure korg pelikkan nape tetiba aku tepek psl KILAUAN EMAS, last week trdgr promo kt radio SINAR FM, time tu rs nye SY, KE ngn Krill la borak2 psl kilauan emas ni.. diorg ckp la tuk msuk kene umur 40thn ke atas.. 

aku pun terusssssssssssssssss toleh kt pak ajil .. kui3, saje ngusik dia..

eh ehhh .. abg dh layak ar nak msuk kilauan emas.. phtu aku ngn akil gelak2.. 

pak ajil sentap arrr kan , tp dia smpt lg tu ckp .. kalau dia msuk nnt gerenti dia menang, so dia malas ler nk bg org lain kecewa.. dgn itu dia malas la nak join.

abis je dia ckp , aku ngn akil lg laaaaaa trgelak beso .. amni pun join gelak even x tau apa2..


BKN BERSAWANG DH NI .. DH BERULAT


Assalamualaikum warga blog tercintan cintun 

dh berabad rs nye blog aku x berupdate.. ni ks sejak2 aku bertukor keje ke cmpny minyak ar ni .. dh ler diorg blok FB, keje plak melambak2 smp aku rs malas nak menulis..

banyak sebenar nye cite2 menarik nk story tp xsmpt arrr.. rajin update kt fb ngn IG je skng ni .. 

kalau uols ada IG , cer carik #fazurybeuteq.. nnt ku akan update bnyak lg yew.. ni baru2 lg wat # tu .. psl nye blog business punnn kelaut dlm ..