KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, March 31, 2014

B-DAMAN CAKE..TQ NETTI | AKIL BIRTHDAY


Salam uols..

nk tgk x kek besday akil yg di tempah specally from dapur NOTTY NETTI ?

haaaaaa ni la diaaaaaaaaaaaa... 

tema : B-DAMAN
flavor : RV and Choc moist
berat : berat yg amat2 sgt..kui3


aku memula pening kepala nak pk tema tuk besday akil, kalau ikut kan x nak buat pun.. tp dh alang2 adik aku kawin, so buat la skali .. 

last2 bile dok tgk dia ni teruja sgt2 ngn B-DAMAN, aku pun set nak tmpah kek tu .. ingt nak tmpah kt tmpt yg aku pnh tmpah tp org tu x reti .. so aku cabor dak Netty tuk wat kek Bdaman , dia pun mmg suke kan cabaran kan ... mmg tabik arrrrr... ramai plak dak2 nak cabot BDAMAN atas kek tu..

masa si Net anta kt umah (tq so much beb), aku ingt kan saiz biasa2 je lew.. ghupe nye umakaiii besau jgk la, bile angkat hambekkkk koooooo.. nk cramp tgn aku di buat nye, berat betul.. yg paling teruje bile tgk figure BDAMAN yg beso tu .. mmg akil suke sgt2..

kitrg ingt nak jln kaki je pi ke tmpt majlis , tp mmg xdaya lew ngn kek yg berat tu .. last2 kene naik kete.. set btl2 kt tgh2 candy buffet. Mmg tersergam indah le kan ....

memula aku mkn sikit je RV, skali bile rs kesedapan nye..teros aku cpt2 ambik lg RV and Choc Moist .. x smp 1 jam, licinnnn kek itu .. 


INAI DIJARI


Assalamualaikum sume..

fuhh fuhhh penattt... penat kenduri x abis2 lg ooo..

saje je nk share gmba jari jemari i ni..aura pengantin kan , kene la ada inai jgk kui3..

xsngka , even dh 11thn cincin2 i still muat... syahdu plak rs nyew... 

layan je lew ye...



Tuesday, March 18, 2014

JEMPUTAN KE MAJLIS HARILAHIR AKIL KHAIRY


ENTRY MELEKAT

Asslamualaikum sume..

baru le ada masa sikit , cz keje dari umah today.. 

dgn rendah diri , kami menjemput kalian tuk dtg memeriahkan lg majlis harilahir akil yg ke 7... 

sambil2 makan , sambil2 geth yew... leh jgk tmbh kenalan dam eratkan silaturrahim

tuk yg nak dtg awal pun bley aje.. cz b4 majlis ada majlis akad nikah adik yg ke 3...

insyallah 23hb plak ada majlis bersanding, buat kt surau area umah abah ni jgk..SURAU AL MUTTAQIN.. jemput dtg ye....

agak2 xjmpa surau leh caling2 0123084506 zura