KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, February 26, 2015

CNY CELEBRATION 2015

 
Assalamualaikum uols..
 
apa kabaaaa.. windu nyeeee nak berblog aka BW ..
 
kt opis xleh nak layan sgt, kje bnyk .. time balik plok bz menjait uhhhuhh .. phtu bz ngn business lg.. haaa leh cek ig #fazurybeuteq tau ..
 
today kami RED DAY .. cz management mmg request sume staff pakai bj MERAH menyala...
 
aku le paling sonok, cz aku suke je pakai bj bright2 ni .. aku pakai bj kurung je, bunge2 merah2 + tudung merah menyala.. haa cm sport light plak aku rasa..
 
tp xde la snap2 sgt, cz bz makan .. Alhamdulillah kyg .. aku nmpak kuih ni .. ramai panggil kuih ni KUIH KU
aku xpenah makan kuih ni, td pegang gune sepit cm keras je .. x jadi lew ambik .. tgk kwn2 makan aku pun rs le skit.. ada inti kacang kt dlm , lekit2 rs nya..
 
 
 
pehtu makan YEE SANG jgk skit.. tp tekak aku x bape nak terima psl rasanye x kene ngn keinginan tekak .. so makan skit je , janji rasa kan ..

 
uols ada wat ke mkn2 kt opis sempena CNY ??? sure ada .. time ni la kje sume freezzeeee phtu perut kenyg sakan2.. lps mkn memasing lemau , siap ado yg balik terus lepas makan ..
 

No comments:

Post a Comment

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah