KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, February 11, 2015

COFFEE BEAN | SPEGETTI CABONARA




Assalamualaikum sume 

lama plak rsnye x corat coret kt blog ni .. :P 

mintak maap le yew.. xtau la sejak awal January (aku msuk opis) ttibe plak aku x leh nak up gamba kt blog kalau dr laptop opis .. adeh , ni sure diorg dh blok .. 

aku tunggu mmber dr svcs desk balik kje dr maternity phtu nk suh dia set kan balik .. 

ni smlm , lama benor dh xminum ais blended beli sdiri (wahhh gitu , nmpak kannn selalu org banje jew) so smlm alang2 kwn ajak teman pi KLCC .. terus g minum2 dlu, aku paling suke perisa COOKIES & CREAM dari CB ni .. sibbaik lunch just makan spegeti je.. 

tp yg ni x bape sedap, cz berair la.. padahal sama je nme brand kt klcc tu .. mmg xnak dh mkn yg kt kedai stand alone tu .. yg sebelah Fuel Shake tu lg sedap..



2 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah