KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, March 31, 2015

HAPPY BIRTHDAY MY BERTUAH ~~~ MUHAMMAD AKIL KHAIRY yg ke 8tahun

Assalamualaikum sume..
21hb March yg lepas kami ada la wat majlis kecil2an tuk BESDAY BOY yg ke 8 tahun,  xsngka plak dh besar dh anak teruna ku sorg ni... dh jd big BRO tuk adik dia si Amni tu ..
majlis aku wat konon2-nya mmg kecik2 je psl aku nak wat just HI TEA je .. tp tup2 jd agak besar jgk le bahahhaahhaah ampeh, sibbaik la x melangkau dr budget ku ..
syukur Alhamdulillah majlis berlangsung dgn meriah smp penuh umah mama aku .. majlis start dlm kul 3lebih jgk la , tp kul 2.30 dh ada yg smp .. time tu plak aku tgk makeup, so kne tunggu le sat .. sibbaik fmily2 aku ada...
pagi-nye tu, aku dr umah rushing g pick up kuih2 ngn alat2 lain le.. phtu gigih plak set up kt umah abah, sempt lg tu lap kipas sume.. dh cm nk raya plak bahahahha (raya pun aku x lap kipas).. aku cume sedih impian nak belikan abah mama aku aircond tuk umah diorg ni x trcapai thn ni, hrp2 thn dpn KPI aku up le so leh belikan diorg aircond..
dlm kul 4pm cmtuh , makin ramai yg dtg smp geng2 bapak2 kne lepak kt luar bahahahah mintak maap la ye cz umah x bape besar.. then sesi top up mknan pun bermulaaa.. masa ni akil x makan sgt , dia bz main .. smp le sesi potong kek , anak dara yg xcited ..
kami2 sume pakai sedondon kecuali yg lelaki la .. cz diorg ni ikut mood, cm mama aku dia maleh nak pakai tp weols paksa , so kene la pakai jgk .. bahahah aka redha le tu kan ..
Org dtg smp ke lepas maghrib tau, penat aku di buat-nye tp aku ttp happy melayan tatamu yg dtg.. hrp2 uols x serik nak dtg ye..
ni sebahagian dari pic yg sempt aku upload ye.. nnt kalau rajin aku tepek lg..


bile semua org dh balik, besday boy lajuuuu je g ambik pingan .. makan roti jala smp 2pingan ... haaaa lapa rupe nye, aku ingtkan dia x ingt makan dah .. lepas makan , mandi2 phtu selamat zzzzzzzz ngn dak bulat Amni Khairina tu..

insyallah kalau pjg umur, luas rezeki akan wat besday anak Dara plak bln 9 nnt .. apa2 stay tune ye..


** abaya2 weols ni beli sedondon kt FB tau .. crik je fb : in the closet..

5 comments:

  1. happy birthday Aqil!! semoga jadi anak yg soleh. wah nice jubah..sama plak tu..

    ReplyDelete
  2. cantik baju..hhe..tart pun nmpk sedap sgtttt..

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir buat aqil..
    meriahnya..serba merahh gittu

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah