KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, March 30, 2015

IM BACK | SESI LUAHAN RASA

 
Assalamualaikum sume kengkawannnnn...
 
how r u today ?
 
berzaman x update blog ye.. adehhh, kt opis ala2 xleh nk up gamba .. tu yg malas nak update tu.. bnyk update kt IG ngn FB je ..
 
kehidupan aku? emmm cm biasa , cume last week ..haaa nak habaq mai , aku x tau le nape .. ramai tui le yg nak aniaya aku nak buli2 aku .. pelik2... padahal aku x layan pun diorg2 ni..
 
dlm team aku (sume gurl, 2org je lelaki) now dh jd cm ado 2 puak.. 1puak dak2 lama, 1lg puak dak2 contract baru.. yg tu kutuk tu, yg ni dlm diam2 disygi oleh team lead.. so puak lama x puas hati le kan .. aku ni sume aku kwn, aku tgur cm biasa... bile aku g lunch ngn yg ni , yg tu terasa .. bile aku g yg sini plak .. yg sana ckp geng sana plak... adehhhh pening aku ..
 
ni kes last week, geng lama nk makan Kenny rogers.. tp diorg ajak geng baru.. aku ingt kan ok le kan .. tup2 bile duduk, diorg suh aku pindh dok tgh2.. alas an cz minah lama yg dok tepi x suke dok tepi dak contrct baru .. dh le bile suh aku pindh tu siap jerit2, tengking2 aku .. aku ni dh rs darah dh naik smp tinge dh , tp aku saba je psl minah yg tngking2 aku tu tgh preg.. aku lepas geram ngn hempas hp ngn wallet je atas meja, phtu aku diammmmmm je smp abis mkn , czzzzzz.. yg puak sana ..borak ngn geng diorg, yg sini plak borak sini je.. pening aku, bile abis mkn aku blah lepak jap kt tmn klcc.. phtu smpt pusing klcc 10 min baru balik opis. Mostly diorg ni mude dr aku, tp nmpak cm x reti hormat aku dh skng ni , melampau2 dah ..
 
smp le tody (aku vo ni), xde yg tgur aku .. tp dak2 contrct baru ok je ngn aku ..jumaat lepas g TS ngn dak2 baru .. dak2 lama ni diorg besa kepala la jgk , tau le diorg lama.. tp aku lg lama, cume aku xreti nak baran2 .. kalau aku mrh sgt2 aku g Dhuha , sure leps tu aku nangis.. phtu aku ok dh .. malas nk pk2..
 
 
.
.
sory la uols, kne bc luahan hati aku ni .. :P
 
.
.
xsaba nak pi cuti2 msia ni.. thn ni mampu dlm Msia je..
*gamba lama

3 comments:

  1. takpe beb,aku sedia mendengar sessi luahan rasa ko tu...

    ReplyDelete
  2. apa ke mcm bebudak depa ni.. tak matured langsung sampai nak berpuak2

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah