KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, March 30, 2015

TAMAR COCOA Minuman Sunnah

 
Salam uols...
 
alas perut ngn TAMAR COCOA b4 lunch ... skng ni kalau rs2 lapa mmg minum 1 cwn TC je .. Alhamdulillah kenyg ...
 
kaya dgn rasa COCO dan KURMA yg membuatkan kite sentiasa cergas dan paling best ANTI STRESS...

saje nak share2 kt uols, sejak2 dh bertukar ke Tamar cocoa ni kan .. anak2 mmg jarang dh minum susu Dutch Lady terutama Akil .. cm amni still minum kalau kt umah bbysiter (ni pun bbysitter amni dh start jd penguna Tamar Cocoa jgk skng ni) .. tp xtau le nape sejak2 ni dak berdua ni cm xhenti2 makan je.. b4 ni aku pening nk bg vitamin hape ke dua2 ni cz masing2 cm susah nak makan lg2 NASI.. skng ni x yah offer, apa yg aku wat sure diorg yg abiskan .. kdg2 kne wat lain tuk ayah diorg .. berat diorg pun dh makin naik, tp Akil mmg susah nak kembang le kan psl dia lelaki + aktif plak .. amni still leh kembang cz dia kcik lg ..
So uols, x rugi pun nak try ...
 
 
dh 2hari stok kt rumah sdiri out.. pening bile anak2 mintk COCO.. kt opis pun baru je top up jumaat ... ni penangan permintaan yg sgt2 tinggi skng ni, lajuuu je stok out..
 
kalau nak order, whstapp 0123084506 zura ye.. .
 
leh jgk pos ke mane2 aje..
 

3 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah