KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, May 5, 2015

MYVI OH MYVI


Assalamualaikum sume.. 

bersawang2 dh blog haku ni haaaa.. 

tp aku terpangil untuk nak tepek jgkkkk story yg meruntun jiwa aku ni ..ala sure korg tau psl kes ni kalau aku sebut MYVI kan .. 
tp bkn salah MYVI tu le , salah tukang bwk nye .. yg bwk memkhinzir butaaaaa je (glamor khinzir) smp kan jiwa2 x bersalah jd korban , xleh trbyg or trcapai dek akal pe le perasaan dua beradik yg jd anak yatim piatu sekelip mata tu .. 

aku mmg x sngup nak tatap lelama wajah diorg, sure banjir rumah aku ni ngn air mato den ni kang .. bengkak2 mata diorg nangis rindukan arwah ibu dan ayah diorg and for sure adik bongsu diorg .. masyallah, trkedu aku .. 

semoga anak2 terpilih ni akan kuat semangat , tp what do u expect dlm usia kecik cmtuh diorg di suruh sabar tabah .. korg rs diorg paham x ? dlm 1 masa sure diorg akan rs sgt2 rindu yg x trucap kan kan kan .. emmm mule la air mata aku laju je nk mangalir bile pk kan budk2 tu .. 

aku trbc Dato CT nk ambik diorg as anak angkt, syukur la .. skurg2 nye trjamin, tp rsnye pakcik diorg still mampu nk jga diorg tp tu la , mne sama ngn fmily sdiri kan ..   



 

aku x tau pe nak taip dh .. abis kata2 dlm otak .. 

cume aku hrp yg bantai langgar phtu lari tu dpt di tngkap phtu dihadapkan ke muka pengadilan ... biar la jd pangajran tuk yg suke sgt bwk lelaju smp bahaya kan org lain

2 comments:

  1. nyawa xt'balas dgn wang ringgit. sbb langsung xde galang gantinye.

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah