KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, May 6, 2015

WEDDING PILLOW HOMEMADE BY FAZURYBEUTEQ


 Assalamualaikum sume...

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... santek x uols.. 

meh nak story cite psl BANTAL dari FAZURYBEUTEQ ni.

Memula nye adik aku yg cikgu ni order ngn aku masa kwn dia bertunang, dia ckp design le cmner2 pun janji tuk bertunang..dia nak wat suprise tuk kwn baik dia .. aku pun belasah je la pe idea yg dtg masa tu ..


xsngka plak smp nangis2 mmber adik ni terima adiah special dr adik...

then masa dia nak kawin , dia (pengantin sdiri) yg wassap mintak nk tmpah 3bijik bantal .. OMAIIIII ... tanjattttt gegel, 3 bijik terus uols.. pening nak crik idea, cz aku mmg x suke design sama ngn sapa2.. jenuh jgk nak pk design .. masa plak dlm xsmp 1bln dr tarikh kawin ... laju2 je crik kain , pengantin ada le bg idea cmner dia nak and colour tema .. part colour leh folow, part design mmg aku wat lain dr yg lain .. 

so jadi nya cmni le..



dia siap deco2 atas katil, phtu deco kt pelamin .. sgt2 terserlah le psl warna biru terquise ni mmg pop up .. 

tang colour mmg aku saje mix ngn wrna merah skit , kasi dramatik... 

nak order ?? whatsapp 0123084506 zura.. 

tp kene awal2 ye.. aku x wat last minit tuk bantal.

2 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah