KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Tuesday, June 9, 2015

BANJIR DI TING 12


Assalamualaikum sume.. 

selamat pagi .. ni aku set cite dr smlm cz smlm aku cuti heheheheh 

as kwn2 aku yg add kt fb or ig sure dh tau cite psl kes banjir kt ting 12 ni .. 

as uols tau (or yg x tau , nk kasi tau ).. b4 ni opis aku area KLCC .. tp weols dh di paksa move to BANGSAR SOUTH 29mei yg lepas.. sedih tu xyah ckp le kan .. cz weols 5 department je yg kene pindah , yg lain2 still kt opis lama.. tu yg rasa cm x best tu . kalau paksa move , move ar sume kan .. ampeh2.. 

brbalik cite.. 1st day weols kt sana .. emmm agak lemau , cz memasing trpaksa suaikan diri ngn tmpt baru yg agak sunyi and kcik skit.. then 2nd day plak as usual le rutin harian .. tah nape that day jari ku luke

sobsob .. nmpak x aku sedih tu (bahahahahahah gmba paksa brlakon oleh dak opis haku)

tah cmner , lps lunch tu weols dgr siren brbunyi sekali .. ms tu aku rs x sdp ati je.. tp diorg ckp myb testing cz kiteg kan baru kt situ .. so saje2 nak test le kut.. lg pun bunyi 1x je... 

xsmp 2minit siren berbunyi lg suh kosong kan bngunan , kali ni siren tu sgt kuat and berpjgan .. haaa time ni capai pe yg ptt je then turun ikut lif... masa lif smp ke lobi , ada 1 lif lg pun smp .. lps tu diorg terus switch off letric .. fuhhhh sibbaik x trkndas dlm lif tu .. opis kitrg dh le kt tingkat 13 (paling atas uols).. 

xsmp dlm half hour weols lepak kt lobi, skali tgk air melimpah2 smp ke lobi, rupenye ada paip or tangki pecah .. mmg teruk jgk la .. ada geng yg smpt ambik video keadaan kt tangga kecemasan tu .. ngeri uols (video kt ig daku ye).. 

masa kene tu dlm 3.30 pm cmtuh , phtu dlm kul 4pm bos suh balik .. tapi besok pg kne dtg lobi situ .. kitrg dok trpk , wat pe nak dtg situ kalau x leh naik pun... tup2, bos whatsapp suh kej balik ke opis lama YAHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU (doa aku trmakbol jgk).. so aku nak x nak kne gagahkan naik tangga ke 13flr tuk ambik laptop.. 4tangga daki baru smp 1st flr tauuu.. phtu smp ting 4 aku dh rs gigil2 dh kaki aku .. tp slow2 jgk .. sibbaik le ada gak dak lelaki team aku naik skali , diapun naik slow2 cz takut aku pngsan .. kwn2 aku yg naik skali , dh naik lelaju.. aku mmg x mampu le nak naik lelaju.. 
smp ting 11, aku rs cm nak pengsan dh .. sibbaik mamat yg folow aku ckp 'kak , 1 flr je lg.. dh nak smp , u can do it kak'... gigih jgk aku kumpul kederat nak smp ke ting 13 tu .. 

smp2 je ting 13, aku terus duduk then teguk air msak , air choc.. g toilet , capai laptop .. kemas2 skit.. then turun balik, smp lobi.. aku rs cm nak baring, sibbaik ada kwn tlg urut kaki.. preghhhhhh sakit ooooo..tegang muscle2 aku, sibbaik x cramp ke .. 

fuhhh mencabar btl le.. time balik , sibbaik la ada kwn tumpngkan smp Serdang.. phtu suh adik aku ambik .. 

pengalamnan btl le.. dak2 Svcs Desk ckp masa diorg kje shift malam ,ada yg main lampu.. ni dia main air plak bahahahah ..ngeri btl lewwwwww..

3rd June, kitrg dpt email kne dok opis lama mostly dlm 2bln lebih .. YAHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU lg sekali .. hrp2 xjd le pindh balik ke BAngsar tu .. 


air dh smp lobi

3 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah