KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, June 8, 2015

EPHYRA by Zura - SAYA AGEN SAH CHERAS, BANGSAR SOUTH , AMPANG DAN KLCC AREA


Assalamualaikum sume.. 

haaaa over tajuk entry today kan .. heheheheh saje je bikin gempak .. 

ok aku start story cite aku dlu yew.. ni kire ala2 testimoni la jgk ni.. 

masa lepas aku operate bln 9 aritu, aku dapati bdn aku mmg agak lain dah.. almaklom ar major operation le kata kan.. bile balik umah pun aku rs cm bdn aku lgsg x sama dh cm dlu.. nak2 plak aku bnyk hilang darah and pinjam drh org lain kan ... 

so dlm 1st month tu mmg aku sgt2 lemah, tp di sebbkan aku pk smp bile aku nak cmni.. aku kne pk something to get back my own body (walau not 100%) .. memula risau nk makan mcm2 benda ni.. tp aku jenis malas nak ambik bnyk2 suplement .. 

so aku pun try EPHYRA, aku amal almost 1 kotak la.. tp sebenarnye x smp 2week dh nmpak perubhan .. rambut aku yg gugur gile mcm org sakit lukemia tu dh almost xde lagsg .. muke aku sgt2 glowing smp msuk opis dak2 ni ckp cm dak intern (malu titew).. mood pun makin bagus.. tenaga pun banyak dan aku xmudah penat.

aku bersykur sgt2 di pertemukan ngn EPHYRA ni..

now kotak EPHYRA ni lebih gojes..

kalau uols minat nk try .. leh watsapp 0123084506 zura ye..

HARGA : RM 197.00 (premium)
RM 68.00 (basic)


** pssst psst wassap tau kalau nak hrga pengsan.. :P

3 comments:

  1. Ephyra ni bagus,nak nak tang bg tenaga kan. Mmg superb laa...

    ReplyDelete
  2. Ephyra memang bagus..

    Salam blogwalking: www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah