KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, April 13, 2015

MEDELA HANDSFREE UNTUK DIJUAL

 
 
Assalamualaikum sume ..
 
ni aku hanya sekadar membantu kawan ye(kawan ni ada xtra)..
 
tuk kwn2 yg ada gune MEDELA set tp xde/hilang sparepart ni leh beli MEDELA HANDSFREE KIT
 
direct wasap/call : 0162386624
 
harga sgt2 berpatutan...
 
 
ni tali yg attach dari tali bra ke btl pum tu..
 
gamba dr ihsan GOOGLE

Wednesday, April 1, 2015

HANTARAN UNTUK ADIK PEREMPUAN NO 3

 
Assalamualaikum uols..
 
aku lupe plak nak tepek gamba hantaran2 yg aku deco sendiri tuk adik perempuan aku last year bulan 3..
 
sgt jenuh tau psl nya aku kne buat bunga paha (yg kiri kanan pelamin tu) jgk .. dia request nak aku deco aka buat jgk .. so aku ambik mood start buat dlm bulan 9 2013 jgk la(agak2 je la) masa ni Amni kecik lg and BF lg .. penat oooo, sakit jari x yah ckp lew.. kalau dh bunga PAHA tu kt 100pcs kan .. siap aku tepek ladybird lg tu (nmpak x rumpunan yg warna maroon tu)
 
so korg layan je la ye...