KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, May 13, 2015

PRODUK2 DARI ALHADAD MARKETING- SAYA AGEN SAH CHERAS, BANGSAR SOUTH, AMPANG & KLCC AREA



Assalamualaikum sume...

haaa, meh nak kenal kan produk2 terbaik yakni lagi HALAL dari AL-HADAD marketing.. yg paling POWER seharus nye tuk aku TAMAR COCOA le kan .. cz i kan pecinta chocolate..

yg lain2 pun sgt2 bagus tau .. aku skng tgh amal collegen.. phtu gune pencuci bj, bg anak2 kismis.. and mcm2 lg le kalau nak cite pjg2 kang smp next week pun x abis uolsss..

tp yg best , korg gune .. korg dpt duit, terus msuk ke bank uols.
xrugi pun, dari korg beli yg kt luor tu tp dpt beg plastik je kan kan ... moh2 bertukar..



apa2 pertanyaan boleh direct wassap 0123084506 zura key


Wednesday, May 6, 2015

UNTUK PEREMPUAN YG SUKE GELAK cm saya...




 

WEDDING PILLOW HOMEMADE BY FAZURYBEUTEQ


 Assalamualaikum sume...

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... santek x uols.. 

meh nak story cite psl BANTAL dari FAZURYBEUTEQ ni.

Memula nye adik aku yg cikgu ni order ngn aku masa kwn dia bertunang, dia ckp design le cmner2 pun janji tuk bertunang..dia nak wat suprise tuk kwn baik dia .. aku pun belasah je la pe idea yg dtg masa tu ..


xsngka plak smp nangis2 mmber adik ni terima adiah special dr adik...

then masa dia nak kawin , dia (pengantin sdiri) yg wassap mintak nk tmpah 3bijik bantal .. OMAIIIII ... tanjattttt gegel, 3 bijik terus uols.. pening nak crik idea, cz aku mmg x suke design sama ngn sapa2.. jenuh jgk nak pk design .. masa plak dlm xsmp 1bln dr tarikh kawin ... laju2 je crik kain , pengantin ada le bg idea cmner dia nak and colour tema .. part colour leh folow, part design mmg aku wat lain dr yg lain .. 

so jadi nya cmni le..



dia siap deco2 atas katil, phtu deco kt pelamin .. sgt2 terserlah le psl warna biru terquise ni mmg pop up .. 

tang colour mmg aku saje mix ngn wrna merah skit , kasi dramatik... 

nak order ?? whatsapp 0123084506 zura.. 

tp kene awal2 ye.. aku x wat last minit tuk bantal.

Tuesday, May 5, 2015

NAK KAWIN 8 MEI ?????!!!



Fahrin Ahmad bakal mendirikan rumahtangga sabtu ini ... 

haaaaa makjemah2 tu jgn meraung tepi bucu yew... Fahrin dh nikah doh...

MYVI OH MYVI


Assalamualaikum sume.. 

bersawang2 dh blog haku ni haaaa.. 

tp aku terpangil untuk nak tepek jgkkkk story yg meruntun jiwa aku ni ..ala sure korg tau psl kes ni kalau aku sebut MYVI kan .. 
tp bkn salah MYVI tu le , salah tukang bwk nye .. yg bwk memkhinzir butaaaaa je (glamor khinzir) smp kan jiwa2 x bersalah jd korban , xleh trbyg or trcapai dek akal pe le perasaan dua beradik yg jd anak yatim piatu sekelip mata tu .. 

aku mmg x sngup nak tatap lelama wajah diorg, sure banjir rumah aku ni ngn air mato den ni kang .. bengkak2 mata diorg nangis rindukan arwah ibu dan ayah diorg and for sure adik bongsu diorg .. masyallah, trkedu aku .. 

semoga anak2 terpilih ni akan kuat semangat , tp what do u expect dlm usia kecik cmtuh diorg di suruh sabar tabah .. korg rs diorg paham x ? dlm 1 masa sure diorg akan rs sgt2 rindu yg x trucap kan kan kan .. emmm mule la air mata aku laju je nk mangalir bile pk kan budk2 tu .. 

aku trbc Dato CT nk ambik diorg as anak angkt, syukur la .. skurg2 nye trjamin, tp rsnye pakcik diorg still mampu nk jga diorg tp tu la , mne sama ngn fmily sdiri kan ..   



 

aku x tau pe nak taip dh .. abis kata2 dlm otak .. 

cume aku hrp yg bantai langgar phtu lari tu dpt di tngkap phtu dihadapkan ke muka pengadilan ... biar la jd pangajran tuk yg suke sgt bwk lelaju smp bahaya kan org lain