KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, March 17, 2016

JEJAK KASIH .. terpisah since 2003


Assalamualaikum semua.. 

aku g Melaka monday aritu, ada kursus pendek .. tp aku rs banyak abis kan masa ngn anak2 je , hahahah layan diorg mandi mande kt MElaka Wonderland ..abih itam jahhhhh .. sunburn aku di buat nye.. dak2 ni bkn reti nak benti mandi.. 

phtu alang2 aku kt melaka , aku roger mane2 yg sempat ..yg xsmpt tu rsnye psl x jmp crik no tepon la tu .. 

then kebtlan kakak angkt aku cal, dia ajak dtg umah .. aku pun belasah redah je la folow gugel map .. akhirnye smp, dia siap masak Asam pedeh wehhh .. phtu ada tlur masih yg dia peram sdiri , phtu siap bekalkan kelapa muda lg tuk kitrg .. 

dia ada bela 2 ekor GARFIELD .. berat 8kg , mmg jenuh nak dkung weh .. beso gileeee.. siap ada bela Musang jgk , xsmpt nak snap .. cz aku terujaaaaa .. hahahh 1st time dpt pegg musang 

muke serius je .. cm SIMBA kan 

last jmp masa 2003 .. ni jmp balik, kak rina ni x banyak berubah .. keding gitu je..

No comments:

Post a Comment

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah