KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, March 25, 2016

MUSIM DEMAM



Assalamualaikum semua.. 

selamat pagi MALAYSIA.. hahahah pdhal nk tghhari dh weh .. ttibe aku leh bkk plak blog kt opis ni .. layan kan je

anak teruna bertuah si AKil khairy kne demam panas plakkk since smlm , alahai cian btl dak tu .. dia ngn amni jrg sakit , tp kalau dh kene mmg lemauuuu .. mlm td smp ngigau meracau psl panas sgt, terus tepek coolfever 3 pcs kt bdn dia.. b4 g kje pagi td panas lg, but still dh ok skit.. 

risau la anak2 demam ni , aku kt opis pun cm x fokus dh .. dh le friday kan, lg le x leh nak fokus.. 

ke kebtulan sempena berubhan tahun yek? 16hb March besday akil (thn ni x wat pe majlis pun.. ) ermmmm dia nk beso la tu ..

No comments:

Post a Comment

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah