KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, March 23, 2016

THROWBACK DINNER GLIZ & GLAM


Assalamaualaikum semua.. 

hahahahahahhahaah (gelak dlu), cz gamba ni x pnh lg tersiar kt  mane2 yew uols.. 

mmg throwback abis , thn 2014 kalau x silap .. DINNER company , kire 1st time la pegi .. erm tp cm penah story psl dinner ni , cume cnfirm gmba ni mmg xdok.. aku tkut gmba ni ilang lupus cm TAB aku dlu tu .. xsngka plak ada save dlm laptop, legaaaaaaaaaaa.. 

ye la, bkn hari2 pakai bj buang tebiat gini kan hahahhahaha .. thn lps kasual, thn 2016 ni x pasti le ado ke idok .. 



 ni Shiela, ms ni dia intern .. beriya jgk g sewa bj , tp bj dia sewa kt The WEld and agak mahal .. 

kakak sayang ni , aku rs cm ada tepek gmba dia.. 


yg paling SEKSA is nak bergerak ke tmpt ambik mknan , cz masing2 dok brskirt kembang2 semangkuk .. hahahah 

2 comments:

  1. wahhh, glamer abis. Memang lawa skirt tuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq.. sewa pun murah je .. konon2 nk ikut tema .

      Delete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah