KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Monday, April 18, 2016

CAMPING + HIKING + BBQ time


Assalamualaikum .. 

hoyehhh , nak balik dah ... 

ni aku up gmba weols g bbq + hiking kt area Air Terjun Gombak (aku lupe la nme air terjun nye hehehhe) .. 

kali ni aku hangkut amni, ms ni akil ada lawatan ke SHah alam dr pagi smp ptg.. so x leh nk bwk dia le.. dia pun syok ngn kengkwn kan .. xkan plak nk tingal amni.. so aku bwk jgk .. 

nk kne hiking dlm 20min jgk la, dh le ngn berseliper je sume org psl ketua kata 'trek landai je'..ampeh kan , smp putus le jgk sliper aku .. sibbaik amni redha je kne jln jauh2.. cume dia susah part nk langkah kayu2 la .. tp dia still ok , x merungut .. lps ni leh bwk dia g hiking (yg landai2 punye)...

menu bbq kambing , ayam bakoooo .. sdppp .. yg lain2 diorg bwk nsi lemak, aku bwk spegeti grg .. ada yg bwk behun , mmg aktiviti makannn mandi makan mandi...

yg terer berenang , diorg wat terjun tiruk kt waterfall .. dlm gile area situ , x berani lew.. anak dara plak dh makin x takut air.. lps ni dia terer la berenang .. 


ni pun ramai yg x masuk dlm gamba .. 

keletihan mandi manda + nyelam .. 

1 comment:

  1. bestnya buat xtvt rmai2 camni...
    si kecik dh tdo keletihan tu

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah