KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Thursday, April 7, 2016

HUTAN PENDIDIKAN BUKIT GASING


Assalamualaikum semuaaaa..

last week haku xde plan nak g hiking kt ner psl geng2 ramai g Jerangkang (korg google la ye).. aku maleh nak g jejauh sgt .. so kengkonon nyew nak g just warm up hajew .. cz last 2 week g Tabur aku lemau sgt2.. tah nape tah .. bdn letih sgt2 le tu kut.. 

then aku pun GPS aje la g ke BUkit GASING , area PJ aje ..ikut laluan KWSP pj tu .. 1st time pergi .. x sangka dlm KL ada hutan tuk di hiking .. mmber2 ckp just landai2 aje.. 













aku g kejap je , psl malas hahahahahah... 

tuk beginner , Bukit Gasing or Bukit Broga mmg the best place la tuk try and error .. just nice and landai , cume broga agak panas le.. bukit gasing ni sejuk nyaman je... cozyy siap ada cm takungan air dari terusan air, dak2 kcik dok mandi bogel hahahahahah comei je ..

then lps aku rs maleh tu , terus g puchong ngn subang ke Sport Direct tuk beli kasut hiking.. kasut aku tu tuk RUN tp haus dek hiking ahahhahahah run tah kemana tah .. pijak batu pun dh terasa kt tapak kaki, so mmg wajib g beli lew.. leh tahan le hrga dlm rm119.. siap beli beg hiking jgk .. 

kalau korg xpenah g Hiking, g le try .. u will love it.. tenang je rasa nye..  


No comments:

Post a Comment

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah