KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, April 6, 2016

PLAN FIRST GOLD - DAH DERHAKA


Assalamualaikum semua .. 

hahahah xleh blah kan tajuk , tp as uols tau .. aku ialah penguna tegar MAXIS ocey , since aku abih study lg .. haaaa thn 2001 la lebih kurg .. xpenah aku trniat tuk bertukor lain .. 

tp sejak2 zaman semua nye kne ada line tenet , and aku plak berbusiness makin kencang ni .. nak x nk trpaksa jgk pk pjg .. cz b4 ni aku gune line maxis 5GB dlm rm158 uols.. tu lum msuk GST lg yew... sempot gak laaaaa... 

then tah cmner, bile aku tukor ke data baru 5GB tu (b4 tu aku ambik 3GB je) ..aku rs kan dh cm kne byr bill 2x sebulan , parahhhh .. kejap2 kang dia ckp line dh limit, kjp kang data abis.. ermmm nak x nak aku wajib jgk bertukar.. 


memula aku ingt nak nk ambik UMOBILE yg 15GB rm70+ .. tp memikir kan kang balik Tganu terus xdok line.. ermmm aku gigih la ambik CELCOM promo aritu , promo GOLD ni abis akhir bln 3 kalau x silap.. tp rsnye diorg dh extend lg .. baru le legaaaa skit... 

promo CELCOM ni 10GB rm84 trmsuk GST .. not bad la kan , cz aku dh pnh byr lg mahei , so bile byr skit rs best lew.. ado xtra money .. line pun ok la ..

bile aku roger kt kengkwn , diorg ramai yg g tukor terus.. aku dh gune dlm 1bln lebih la..  

4 comments:

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah