KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Friday, April 8, 2016

WONDER PET ..WONDER PET ... TQ BANTU | alahaiiii EN BLACKIE


Assalamualaikum semua.. 

last week, masa nk balik .. saje la kemas2 kete dlu .. aku tgk cm semak plak keto ku itu , dh la jarang bsuh .. tp kalau skali basuh mmg berkilat2 lew.. 

time tu geng plak park sebelah2...dok la borak2 sakan kejap, kbtlan ada kwn tu nk tumpang .. alang2 sekali jln aku pun ok je la..

jalan raya as usual la jem kalau kt Bangsar ni kan .. ermmm , leh smpt tido dlu kut hahhahaha.. smp area cheras agak mlm la.. 

smp je kt area umh kwn aku tu , time trafic light meroh .. ttibe enjin mati huuhhuhuhuhuh.. nerbesssss gile kut, tp psl ado geng relax lg la .. 
mmber aku jln kaki le kejap balik umh dia tuk ambik jumper.. bile dh gune tu baru keto leh start .. fuh legaaaa, dok trpk kedai mane le bukk memalam kan .. mmg ado la , tp jenuh plak nk g crik kan kan kan ..

emm alamat nye kne standby laaaa ongkos kut2 bateri out of services...



2 comments:

  1. nasiblah dah smpai umah kwn tu..lau x..memang kena pi kedai lah kan hihi lex lex lu

    ReplyDelete
  2. la sian ko...nasib baik member tu dah sampai rumah...boleh pinjam jumper dia..huhu...

    ReplyDelete

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah