KALAU NAK BELI SOMETHING SPECIAL TUK SOMEONE SPECIAL , MEH CLIK SINI.. X RUGI PUNYA

.

JOM FOLLOW KU

Wednesday, December 28, 2016

FAMILY DAY SALMA di RANTAU ECO PARK & BLUE LAGOON PD


Assalamualaikum uols .. 

cuti2 msia last week pi mane?

weols ada FAMILY DAY kt N9, memula dok crik area Melaka tepi laut .. tp penuh sume  nye... sapa2 yg tau homestay dpn laut kt Melaka , leh whatsapp or komen kt entry ni ye.. mne tau kut2 lps ni nak terjah ke kan kan kan kan .. 

weols dok 3h 2m kt situ .. 1 fmily and abah x dpt join cz masing2 ada hal .. so weols2 ni je la yg ado .. ni belah mertua aku, mmg hevoc la .. cz diorg wat sukanneka, sesi memancing, mandi pool , mandi laut .. itam dh anak2 aku .. 

diorg ada jgk sesi bbq 


DAY 1 

BBQ and SEE SIDE




 dak berdua ni , dh kehitaman dh .. psl sun burn 




aku as usual la bwk dessert







walau berbbq, smpt jgk aku grg cekodok time diorg lepak2 mengamati sesi pancing .. 


Day 2 

BLUE LAGOON PD 


  
barisan atlet cilik

aktiviti dewasa plak , kne berasing ngn pasangan .. kire pasangan jd lawan kite ..

penat gile kentang weh , cz bersukan smbil gelak .. suami plak jnis sabotaj .. tp last2 team dia kalah hahah padan muke.. aku geram je ms dia sabotaj aku, pe lagi .. aku kejor la dia.. dia ingt dia dpt lari ke.. perot dia je dh berat hahahahah.. 






  


 kembali ke pantai yg wat aku tenang time kusut dlu .. 


DAY 3

POOL TIME




  
   ni la dorm kami.. full 8 bilik tuk kami je .. mmg riuh rendah..

pool sgt2 luas, mmg pueh hati leeeeeee kalau nak bwk anak2 .. 

kitrg pilih bilik DORM je , murah .. lgpun bkn nak lepak dlm bilik pun .. rs nye cm tmpt simpan brg and tido je .. selebih nye full aktiviti luor.. mini zoo pun xsmpt pi terjah .. 

kalau nk masuk pool if x stay pun bley , ada byran ..dlm rm3 ke rm5 gitu la .. tuk yg stay just bgtau no bilik je... 
aku siap smpt memasak cekodok ngn roti telur dpn bilik tu .. apa lg , bkk dapur hiking ar kan .. haaa best kan kan kan ..


BALIK TIME 


agak berpuas hati dgn tmpt tu .. so sapa2 yg nak trjah leh pi terjah FB or website diorg atau leh call :


Rantau Eco Park 
Park
Addressrantau eco park, Malaysia
Hours
Open today · 12AM–11:30PM

No comments:

Post a Comment

salam kengkawan , sudi2 ler komen entry ku ini .. muah muah